FII PARTENER

meseriaşi.ro

De ce să devi partener?
Ce tipuri de parteneri căutăm?

Meseriasi.ro este o platformă dedicată proiectelor, renovărilor, recondiţionăriilor şi multor altor lucrări ce au nevoie de meseriaşi pentru a fi îndeplinite. Astfel, meseriasi.ro face legătura pe această platformă între anunţuri de lucrări şi meseriaşi.

La fiecare anunţ postat, meseriasi.ro cere o serie de informaţii în legătură cu lucrarea, pentru ca meseriaşii să le poată trimite oferte cât mai reale.

Ca urmare, meseriasi.ro, strânge multe date exacte cu privire la materialele de care un proiect are nevoie.

Pentru că ne dorim ca clienţii noştri să aibă parte de cei mai buni meseriaşi, ne dorim să aibă parte şi de cea mai bună oferta de materiale pentru a îşi realiza proiectul. Prin urmare suntem deschişi să colaborăm cu firme de materiale de construcţii pentru a le oferi, clienţilor noştri un serviciu cât mai complet.

De asemenea, ca să ne îndeplinim scopul, avem nevoie de mulţi meseriaşi buni, din toată ţara pe platformă, dacă eşti o firmă de construcţii care are meseriaşi pricepuţi, o să fim încântaţi să promovăm o echipă cu experienţă.

Tot pentru a ne atinge scopul avem nevoie ca cât mai multă lume să audă de meseriasi.ro, astfel dacă crezi că putem colabora în acest scop nu ezita să ne contactezi.

Dacă ai o altă propunere de colaborare care crezi că ar putea fi reciproc benefică, fi sigur că vom fi deschişi la propuneri!

    Sunt de acord cu transmiterea datelor mele către meseriaşi.ro.

    Pentru mai multe informaţii privind modul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, consultaţi Politica de condifenţialitate