Intrebari frecvente posesori de proiect

Care este scopul acestui site? 

Scopul acestui site este de a facilita găsirea unui meșter pentru a rezolva orice problemă din gospodărie și de asemenea de a oferi meșterilor locali oportunități de lucru.


Cum găsesc un meșter?

Intrați pe site, accesați secțiunea ”Găsește meseriașul” și selectați serviciul pe care îl doriți. Cererea dumneavoastră va fi vizualizată de către meșterii locali și în funcție de disponibilitatea și calificare, aceștia vor selecta oferta. Dumneavoastră veți primii profilul meseriașilor care și-au arătat interesul față de job-ul postat și îi puteți contacta.


Cum mă asigur că meseriașul pe care il aleg este potrivit pentru job?

Toți meseriașii de pe site au o pagină de profil în care postează calificările, poze cu servicii anterioare precum și o secțiune de evaluare unde este notat în funcție de nivelul de mulțumire față de servicile anterioare prestate de către acesta. În funcție de aceste criterii puteți selecta meseriașul potrivit.


Ce ar fi bine sa includ in cererea mea?

-cand doriti ca lucrarea sa inceapa

-aveti sau nu materialele necesare

-dimensiunea camerelor sau a spatiului afectat

-daca bugetul este flexibil

Nota: Bugetul dat de dumneavoastra este folosit de site pentru a posta cererea pe site. Va rugam sa oferiti un buget aproximativ, dar realist.
Sa atasez cererii mele si poze?

In cazul in care aveti poze de adaugat, va rugam sa o faceti. Pozele cu lucrarea dumneavoastra vor ajuta meseriasii sa inteleaga mai bine de ce aveti nevoie si sa va ofere o cotatie mai precisa.

De asemenea, ar trebui sa adaugati alte planuri, desene sau alte imagini care ar putea ajuta meseriasul sa va inteleaga nevoile mai bine.

Pentru mai multe intrebari, contactati-ne la contact@meseriasi.ro