Intrebari frecvente meseriasi

Care este scopul acestui site?

Scopul acestui site este de a facilita găsirea unui meșter pentru a rezolva orice problemă din gospodărie și de asemenea de a oferi meșterilor locali oportunități de lucru.


Cum controlez ce oferte de lucrari primesc?

Tipul lucrarilor pe care le primesti sunt determinate de codul postal, zona de lucru si domeniile de expertiza selectate de dumneavoastra. Selectia domeniilor de expertiza poate fi schimbata oricand, din setarile contului dumneavoastra.


Cum mentineti calitatea ofertelor pe care le primesc?

Nu putem garanta ca fiecare client care posteaza o lucrare pe site-ul nostru este foarte interesat sa o duca la sfarsit, si ca nu o face doar din curiozitate. Pentru ca contra acest tip de comportament, actualizam formularele noastre constant pentru a primi cat mai multe informatii despre fiecare lucrare.


De ce ar trebui sa cer recenzii?

Recenziile au rolul de a va ajuta sa va formati o reputatie. Cu cat aveti mai multe recenzii pozitive, cu atat va va fi mai usor sa gasiti lucrari in viitor.

Cum gasesc lucrari daca sunt nou pe site si inca nu am recenzii?

Cele mai bune metode de a gasi lucrari fara a avea recenzii sunt urmatoarele:

 

  • sa va actualizati profilul cu specializari, calificari si poze cu lucrari anterioare realizate de dumneavoastra

  • puteti incepe cu lucrari cu pretul mai mic si mai usor de efectuat, unde este mai putin probabil ca beneficiarii sa se bazeze pe recenzii

  • intotdeauna sa cereti recenzii dupa finalizarea unei lucrari

  • contactati beneficiarul imediat atunci cand preluati o lucrare


Cum stie beneficiarul ca recenziile primite de mine sunt oneste?

Spre deosebire de alte site-uri, sistemul nostru de recenzii este unul inchis. Doar beneficiarii care au angajat un meserias prin intermediul site-ului nostru pot face recenzii. Beneficiarii isi pot schimba/actualiza recenzia oricand, iar meseriasul poate raspunde.

 

De asemenea, scanam recenziile si comentariile pentru limbaj neadecvat si pentru a identifica utilizatorii care incearca sa isi faca lor insisi recenzii.


 

Pentru mai multe intrebari, contactati-ne la contact@meseriasi.ro